Politica de confidențialitate

Biodiversitate ParcMacin

Aplicație pentru dispozitive mobile

Politica de confidențialitate

Iulie 2022

Utilizatorii de dispozitive mobile Apple iOS și Android pot descoperi în cadrul aplicației informații care au ca scop atragerea publicului larg în activitățile de conservare a biodiversității.

Principalele secțiuni ale aplicației vor permite:

– localizarea poziției utilizatorului;

– căutarea unei zone de interes și afișarea de date referitoare la zona conform setărilor făcute de utilizator (trasee, locații turistice, limite de rezervații, zonare, alte tipuri de date);

– încărcarea de fotografii/filme cu poziționare GPS;

– încărcarea de observații;

Aplicația este disponibilă în română și engleză, pe dispozitive Apple iOS și Android.

Politica de confidențialitate

Această Politică de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. atunci când utilizați Serviciul și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează.

Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele a căror litera inițială este scrisă cu majuscule au semnificații definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același înțeles, indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În scopul acestei Politici de confidențialitate:

Cont înseamnă un cont unic creat pentru ca dvs. să accesați Serviciul nostru sau părți ale Serviciului nostru.

Aplicație înseamnă programul software furnizat de Companie descărcat de Dvs. pe orice dispozitiv electronic, denumit Biodiversitate ParcMacin

Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Nostru” în acest Contract) se referă la R.N.P. Romsilva – Administraţia Parcului National Muntii Macinului R.A., Loc. Tulcea, Str. 9 Mai Nr. 4 Bis, Jud. Tulcea, COD 820026

Țara se referă la: România

Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.

Datele cu caracter personal sunt orice informație care se referă la o persoană identificată sau identificabilă.

Serviciul se referă la Aplicație.

Furnizor de servicii înseamnă orice persoană fizică sau juridică care prelucrează datele în numele Companiei. Se referă la companii terțe sau persoane fizice angajate de Companie pentru a facilita Serviciul, pentru a furniza Serviciul în numele Companiei, pentru a presta servicii legate de Serviciu sau pentru a ajuta Compania în analizarea modului în care este utilizat Serviciul.

Datele de utilizare se referă la datele colectate automat, fie generate de utilizarea Serviciului, fie din infrastructura Serviciului în sine (de exemplu, durata vizitei unei pagini).

Utilizator înseamnă persoana care accesează sau utilizează Serviciul, sau compania sau altă entitate juridică în numele căreia respectiva persoană accesează sau utilizează Serviciul, după caz.

Colectarea și utilizarea datelor dvs. personale

Tipuri de date colectate – Date personale

În scopul utilizării Serviciului nostru, vă putem cere să ne furnizați anumite informații de identificare personală care pot fi folosite pentru a vă contacta sau a vă identifica.

Informațiile de identificare personală pot include, dar nu se limitează la:

Date de utilizare

Pentru această aplicație se va cere furnizarea unei adrese de email valide în vederea generării contului de utilizator.


Informații colectate în timpul utilizării aplicației:

În timpul utilizării aplicației noastre, pentru a oferi caracteristici ale aplicației noastre, aplicația poate colecta, cu permisiunea dumneavoastră prealabilă:

  • Informații despre locația dvs .
  • Imagini și alte informații din camera și biblioteca de fotografii ale dispozitivului.

Aplicația utilizează camera foto a dispozitivului pe care este instalată pentru încărcarea de imagini aferente observațiilor din teren. Imaginile conțin elemente de peisaj, flora sau faună. Fotografiile realizate nu pot fi accesate de către terți.

Puteți activa sau dezactiva oricând accesul la aceste informații, prin setările dispozitivului dvs.

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a aplicației sunteți de acord ca Compania să utilizeze orice comentarii, fotografii atașate, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți prin aplicație fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de promovare precum și crearea sau îmbunătățirea aplicației sau altor produse și servicii.

Utilizarea datelor dvs. personale

Compania poate folosi Date personale în următoarele scopuri:

Pentru a furniza și menține Serviciul nostru, inclusiv pentru a monitoriza utilizarea Serviciului nostru.

Pentru a vă gestiona contul: pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator al Serviciului. Datele personale pe care le furnizați vă pot oferi acces la diferite funcționalități ale Serviciului care vă sunt disponibile ca utilizator înregistrat.

Pentru a vă contacta: Pentru a vă contacta prin e-mail, cum ar fi notificările push ale unei aplicații mobile cu privire la actualizări sau comunicări informative legate de funcționalitățile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv actualizările de securitate, atunci când este necesar sau rezonabil pentru implementarea lor.

Pentru a gestiona cererile Dvs.: pentru a participa și a gestiona cererile Dvs. către Noi.

Putem partaja informațiile dvs. personale în următoarele situații:

   Cu Furnizorii de Servicii: Este posibil să împărtășim informațiile dvs. personale cu Furnizorii de Servicii pentru a monitoriza și analiza utilizarea Serviciului nostru, pentru a vă contacta.

Păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Compania va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal numai atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în măsura în care este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale (de exemplu, dacă ni se cere să păstrăm datele dumneavoastră pentru a respecta legile aplicabile), a rezolva litigiile și a pune în aplicare acordurile și politicile noastre legale, referitor la email-urile furnizate.

De asemenea, Compania va păstra Datele de utilizare în scopuri de analiză internă. Datele de utilizare sunt, în general, păstrate pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu excepția cazului în care aceste date sunt utilizate pentru a consolida securitatea sau pentru a îmbunătăți funcționalitatea Serviciului nostru, sau suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm aceste date pentru perioade mai lungi de timp.

Transferul datelor dvs. personale

Informațiile dumneavoastră, inclusiv Datele cu caracter personal, sunt prelucrate la birourile de operare ale Companiei și în orice alte locuri în care se află părțile implicate în prelucrare.

Consimțământul dumneavoastră cu privire la această Politică de confidențialitate, urmat de transmiterea de către dumneavoastră a unor astfel de informații reprezintă acordul dumneavoastră cu privire la acest transfer.

Compania va lua toate măsurile rezonabile necesare pentru a se asigura că datele dumneavoastră sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

Securitatea datelor dvs. personale

Securitatea Datelor Dvs. Personale este importantă pentru Noi, dar rețineți că nicio metodă de transmitere prin Internet sau nicio metodă de stocare electronică nu este 100% sigură. Deși ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja datele personale, nu putem garanta securitatea lor absolută.

Confidențialitatea copiilor

Serviciul nostru nu se adresează nimănui sub vârsta de 13 ani. Nu colectăm cu bună știință informații de identificare personală de la oricine cu vârsta sub 13 ani. Dacă sunteți părinte sau tutore și sunteți conștient că copilul dumneavoastră ne-a furnizat date personale, vă rugăm să Contactează-ne. Dacă aflăm că am colectat date cu caracter personal de la oricine cu vârsta sub 13 ani fără verificarea consimțământului părinților, luăm măsuri pentru a elimina acele informații de pe serverele noastre.

Dacă trebuie să ne bazăm pe consimțământ ca bază legală pentru prelucrarea informațiilor dvs. și țara dvs. necesită consimțământul unui părinte, este posibil să solicităm consimțământul părintelui dvs. înainte de a colecta și utiliza aceste informații.

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate

Putem actualiza Politica noastră de confidențialitate din când în când. Vă vom informa cu privire la orice modificare prin publicarea noii Politici de confidențialitate pe această pagină.

Vă vom anunța prin e-mail, înainte ca modificarea să devină efectivă și vă vom actualiza data „Ultimei actualizări” din partea de sus a acestei Politici de confidențialitate.

Sunteți sfătuit să consultați periodic această Politică de confidențialitate pentru orice modificări. Modificările aduse acestei Politici de confidențialitate sunt efective atunci când sunt postate pe această pagină.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate, ne puteți contacta:

Vizitând această pagină de pe site-ul nostru: http://www.parcmacin.ro/contact